Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 190 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g d'herbes aromatiques fraîches mélangées (basilic, cerfeuil, persil)
- 90 g d'huile d'olive
- 1200 g d'eau
- 12 asperges vertes, nettoyées et coupées en morceaux
- 200 g de petits pois frais, écossés
- 200 g de pois gourmands, coupés en deux
- 400 g de pâtes sèches, type penne
- 1 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2322 kJ / 554 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade couscous, haricots verts, asperges et fenouil, sauce vinaigrette fromage blanc-cerfeuil
45 min
Salade de quinoa aux deux haricots
45 min
Asperges et œufs pochés sous-vide
1h 20 min
Trofie au pesto
40 min
Couscous de boulgour aux six légumes
50 min
Pâtes à la norma
1 Std. 45 Min
Velouté d'avocat et craquants au sarrasin
50 min
Salade de haricots et poulet farci
40 min
Tagliatelle au pesto d'oseille
30 min
Spaghetti aux boulettes
1h
Pâtes aux asperges vertes et aux courgettes
30 min
Tagliatelle à la crème de saumon fumé, concombre croquant aux graines
50 min