Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 190 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g d'herbes aromatiques fraîches mélangées (basilic, cerfeuil, persil)
- 90 g d'huile d'olive
- 1200 g d'eau
- 12 asperges vertes, nettoyées et coupées en morceaux
- 200 g de petits pois frais, écossés
- 200 g de pois gourmands, coupés en deux
- 400 g de pâtes sèches, type penne
- 1 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2322 kJ / 554 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de boulgour aux pois chiches
2h 45 min
Tagliatelle au pesto d'oseille
30 min
Penne aux maquereaux, tomates-cerises et herbes aromatiques
35 min
Salade de blé aux épinards et à la pomme
30 min
Tam Hua (Haricots verts thaïs aux cacahuètes)
15 Min
Riz aux courgettes, guacamole et tortillas
35 min
Pâtes aux bulots et tomates séchées
40 min
Salade de blé printanière au chèvre et au pesto
25 min
Riz au basilic thaï
1h
Riz au curry vert et aux crevettes
30 min
Salade de pâtes aux pois et pesto citron-menthe
50 min
Pâtes à la bolognaise végétarienne
45 min