Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 4 cives, coupées en tronçons de 5 cm
- 4 brins de persil frais, effeuillés
- 2 gousses d'ail, dégermées
- 1 oignon doux, coupé en huit
- ½ piment vert frais, épépiné et coupé en rondelles
- le jus d'un citron vert
- le jus d'un citron jaune
- 40 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 1 poulet ouvert en crapaudine (demandez à votre boucher)
Le jour même
- ½ piment vert frais, épépiné et coupé en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1207 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet à la jamaïcaine
1h 40min
Ailerons de poulet marinés
1h 30min
Marinades pour poisson - inspiration provençale
5 min
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1h 25min
Pâte d'ail et d'échalote au gingembre
25 min
Marinade pour crevettes à griller
2h 15min
Marinade teriyaki (pour brochettes de porc à l'ananas)
12h 20min
Marinade poisson - Inspiration méditerranéenne
5 min
Minipizzas momie
2 Std. 45 Min
Jus ananas gingembre
15min
Rôti de veau farci aux herbes et aux champignons
1h 50 min
Salade de carottes, pesto de coriandre
35 Min