Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 4 cives, coupées en tronçons de 5 cm
- 4 brins de persil frais, effeuillés
- 2 gousses d'ail, dégermées
- 1 oignon doux, coupé en huit
- ½ piment vert frais, épépiné et coupé en rondelles
- le jus d'un citron vert
- le jus d'un citron jaune
- 40 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 1 poulet ouvert en crapaudine (demandez à votre boucher)
Le jour même
- ½ piment vert frais, épépiné et coupé en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1207 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet tandoori, riz aux pistaches et safran
3h 10 min
Marinade poisson - Inspiration méditerranéenne
5 min
Brochettes de poulet et fenouil mariné à la thaïe
4h 50min
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1u. 25min
Rouleaux de printemps aux crevettes et au poisson
1h
Souvlaki de poulet et poivron, riz blanc
1u. 10min
Sardines grillées
15min
Raïta pomme-concombre et gambas aux épices
1ч. 5 мин.
Crevettes à la sauce aigre-douce
1h 15 min
Poulet yassa
12h
Crevettes yakisoba
35min
Poulet katsu au riz et curry
1u. 45min