![Agneau à la méditerranéenne cuisson lente Agneau à la méditerranéenne cuisson lente](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1e2a90a1-09e7-4030-ab43-c1589e8a1681/Derivates/c5ff5de4-8cf8-411d-a53a-d7f126aace8e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'ail
- 5 - 10 g d'aiguilles de romarin frais
- 90 g d'huile d'olive
- 800 g de gigot d'agneau désossé, en une seule pièce
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 200 g d'oignons, coupés en quartiers
-
1 ½ - 2
c. à café de fond de viande maison
of 1 ½ - 2 cubes de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide chacun) - 1 c. à café de paprika doux en poudre (optioneel)
- 850 - 950 g d'eau
- 500 g de pommes de terre nouvelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3393 kJ / 810 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 59 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1106 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Poitrine de porc, nouilles ramen et sauce barbecue
4h 25 min
Cuisses de poulet et riz, sauce au poivron rouge
4h 45 min
Boulettes de viande à la sauce tomate
3h 40min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4 Std.
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10 min
Brochettes merguez-abricot
50min
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13 Std. 50 Min
Navarin d'agneau printanier
1 godz. 25 min
Curry d'agneau et couscous menthe-concombre
9 Std.
Osso-buco cuisson lente
1h 50min
Goulasch de bœuf cuisson lente
2h 45min
Souris d'agneau à l'orange et aux épices
1h 40min