Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g d'huile végétale
of 20 g d'huile d'olive - 70 g d'oignon jaune, coupé en deux, puis en tranches (0,5 cm)
- 250 g de viande de porc en morceaux, découennée, coupée en bandes (1 cm x 3-4 cm) et essuyée avec du papier absorbant (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 320 g
- Calorieën
- 2604 kJ / 622 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 45 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 152 mg
Alternatieve recepten
Rissoler des oignons
20 min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15 Min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15 Min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 Min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Rissoler des échalotes
20 min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25 min
Dorer légèrement ail et oignons
20 min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 min
Dorer 250 g de porc en lanières
15 Min