Compatibele versies
Pâtes à la sauce provençale et au pistou
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 90 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates entières pelées au jus
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 6 feuilles de basilic frais
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 20 g de pignons de pin
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel
- 320 g de pâtes sèches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3881.3 kJ / 923 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 124 g
- Vetten
- 32.8 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 658.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne fraîches à la bolognaise
2h 30min
LEAB - A
1h
Saumon et pommes de terre au four XXL
1h
Pizza de Pâques avec salade de roquette et minimozzarella
1h 45min
Pizza végétarienne
1h 40min
Gratin de pommes de terre
1h 10min
Omelette aux champignons et aux herbes
30min
Riz sauté aux épices et champignons
45 Min
Escalopes milanaises et spaghetti à la tomate
1h
Cuisses de poulet et sauce aux champignons avec du riz sauvage
1h 20min
Purée de pomme de terre et merguez
55min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron - Mousse glacée aux fruits rouges
1h