Compatibele versies
Pâtes à la sauce provençale et au pistou
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 90 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates entières pelées au jus
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 6 feuilles de basilic frais
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 20 g de pignons de pin
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel
- 320 g de pâtes sèches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3881.3 kJ / 923 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 124 g
- Vetten
- 32.8 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 658.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
One pot pasta aux légumes du soleil
30 min
Sauce au thon et à la tomate pour les pâtes
35 min
Lasagne à la bolognaise
2sa 15 dk
Salade de lentilles aux poivrons
40 min
Pâtes aux moules et au safran
25 min
Cabillaud à la sauce tomate
30 min
Riz sauté aux épices et champignons
45 min
Pâtes et boulettes de viande à la sauce tomate
45 min
Spaghetti carbonara express
25 min
Paella express aux crevettes
35 min
Penne aux crevettes, sauce verte
50 dk
Riz fondant aux légumes
25 min