Compatibele versies
Pâtes à la sauce provençale et au pistou
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 90 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates entières pelées au jus
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 6 feuilles de basilic frais
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 20 g de pignons de pin
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel
- 320 g de pâtes sèches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3881.3 kJ / 923 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 124 g
- Vetten
- 32.8 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 658.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtes au thon et à la sauce tomate
30 Min
Beignets de carnaval à la fleur d’oranger
1h 50min
Les spaghetti aux fruits de mer... un poème !
55min
Sauce au thon et à la tomate pour les pâtes
35 Min
Spaghetti aux anchois et huile piquante
40 Min
Soupe de lentilles marocaine aux épices
35 Min
Soupe Pho aux spaghetti de radis daïkon
Geen beoordelingen
Lasagne à la bolognaise
2 godz. 15 min
Couscous d'agneau, artichauts, petits pois
50 min
Maigre à la vapeur, légumes et riz pilaf
45 Min
Spaghetti carbonara express
25 Min
Spaghetti maison aux moules, chorizo et safran
1 Std. 20 Min