Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g d'eau
- 1 c. à café de sirop d'agave
- ½ sachet de levure boulangère sèche (3 g environ)
- 270 g de farine de grand épautre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
- 200 g de sauce tomate, cuisinée
- 4 fonds d'artichaut, à l'huile
- 4 champignons de Paris frais, en tranches
- 200 g de tomates cerise, coupées en deux
- 1 fromage de chèvre en bûche, en rondelles
- 50 g d'olives noires
- huile d'olive
- 1 c. à soupe d'origan déshydraté
- roquette (facultatif)
- copeaux de parmesan (facultatif)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2580 kJ / 618 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza au saumon fumé
1h 35min
Pizza quatre fromages
1 Std. 45 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1 Std.
Pizza aux légumes grillés et feta
1 Std.
Pizza aux légumes
3 Std. 10 Min
Pizzas marinara
3 Std.
Pizza blanche au fenouil et tomates cerise
2 Std. 10 Min
Pizza romaine
1h 40min
Pizza à l'épeautre, courgettes et aubergines
1h 40min
Tartelettes aux crabes et crevettes
1h 10min
Salade de riz aux petits pois et saumon mi-cuit
30 Min