Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g d'eau
- 1 c. à café de sirop d'agave
- ½ sachet de levure boulangère sèche (3 g environ)
- 270 g de farine de grand épautre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
- 200 g de sauce tomate, cuisinée
- 4 fonds d'artichaut, à l'huile
- 4 champignons de Paris frais, en tranches
- 200 g de tomates cerise, coupées en deux
- 1 fromage de chèvre en bûche, en rondelles
- 50 g d'olives noires
- huile d'olive
- 1 c. à soupe d'origan déshydraté
- roquette (facultatif)
- copeaux de parmesan (facultatif)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2580 kJ / 618 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pitas aux céréales avec légumes et houmous pour booster la peau
1 godz. 45 min
Minipizzas ourson
3h 15 min.
Pizza multigrains au brie, jambon serrano et confiture de figues
3h 35min
Tarte aux légumes du soleil
50min
Pizza aux légumes
3h 10 min
Pizza veggie aux tomates, artichauts, mozzarella et roquette
3h 35min
Pizza poivron chèvre et chorizo
2 godz.
Pizza aux légumes grillés et feta
1h
Pizza végétarienne express
50min
Salade de riz complet aux champignons et noix
45 Min
Pizzas marinara
3h
Pizza quatre fromages
1 godz. 45 min