Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à pizza
- 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 220 g d'eau, à température ambiante
-
1
c. à café de sucre en poudre
of 1 c. à café de poudre de malt -
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
of 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 400 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
La garniture Margherita
- 200 g de mozzarella, coupée en morceaux
-
250
g de tomates concassées en conserve
of 250 g de tomates mûres, en morceaux - 2 - 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 filet d'huile d'olive extra vierge
- 10 - 15 feuilles de basilic frais, ciselées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2544 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte fine tomates cerise, mozzarella et thon
1 Std. 10 Min
Pizza de Pâques avec salade de roquette et minimozzarella
1 Std. 45 Min
Tarte aux pommes
1小时
Pizza aux légumes
3u. 10min
Pizza au saumon fumé
1小时 35 分钟
Pizza crème aux champignons, mozzarella et huile de basilic
2 Std. 40 Min
Burger à la betterave et oignons caramélisés
3u. 10min
Pizza Diavola
1hod. 40min
Pizza romaine
1hod. 40min
Pizza végétarienne express
50min
Tarte au thon à la tomate
1 Std. 30 Min
Pizza poivron chèvre et chorizo
2 Std.