Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour huiler et pour la finition
- 4 œufs moyens (53-63 g)
- 150 g d'asperges vertes, épluchées (max. 14 cm de longueur)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 gousses d'ail, hachées
- 1600 g d'eau environ, à ajuster si besoin
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé (½ citron)
- sel
- poivre moulu
- huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 550 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 81 mg
Alternatieve recepten
Asperges sauce à l'orange
55 min
Pommes de terre en robe des champs
30 min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1 godz. 10 min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2h 25min
Asperges accompagnées de pommes de terre
50 min
Haricots verts au thym
1 godz. 10 min
Asperges en sabayon, œuf mariné au soja
3h 40min
Panure
5min
Artichauts à la romaine
50 min
Asperges et hollandaise au yogourt
30 min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Asperges sauce romesco
45 min