![Pesto à l'ail des ours Pesto à l'ail des ours](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C2F66380-7D9E-4DF0-AAC5-2EA2004D3F28/Derivates/8d7cdb45-b438-4f39-a134-58f403359abd.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g de feuilles d'ail des ours fraîches
- 30 g de pignons de pin
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 757.9 kJ / 183.9 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelée de groseille
50 мин.
Knöpflis
50 мин.
Beurre aux herbes
5 min
Risotto aux asperges et ail des ours
1h
Knöpflis à l’ail des ours
1h
Poires au vin rouge
5 godz.
Knöpfli
50 мин.
Pesto de chou kale, noix et sésame
15min
Pesto de roquette, pistache et safran
15min
Moutarde de Bénichon
40min
Polenta tessinoise
45min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min