Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 400 g de parures d'asperge (épluchures et queues) (2 bottes)
- du sel
- du poivre moulu
- 550 g d'eau
- 2 c. à soupe de ricotta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 125 kJ / 30 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 1 g
Alternatieve recepten
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40 min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30 min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3h 35min
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40 min
Velouté d'asperge
30 min
Gaspacho tomate-poivron et salsa câpres-abricots moelleux
10 Min
Soupe froide de fraises et rhubarbe, quenelle de crème fouettée
1h 35 min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1h 10 min
Velouté poireau-pomme de terre
1h
Soupe de potimarron
35min
Velouté d'endive
35min