Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 400 g de parures d'asperge (épluchures et queues) (2 bottes)
- du sel
- du poivre moulu
- 550 g d'eau
- 2 c. à soupe de ricotta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 125 kJ / 30 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 1 g
Alternatieve recepten
Crème de poireaux et pommes de terre au bacon
1h 5min
Velouté de mâche et panais
30min
Asperges et pommes de terre sauce hollandaise
50min
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3 godz. 35 min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1h 10min
Sauce à l'oseille
35min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40min
Soupe de céleri-rave et haddock
45 Min
Velouté de cresson à l'ail
1h
Velouté d'endive
35min