Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 400 g de parures d'asperge (épluchures et queues) (2 bottes)
- du sel
- du poivre moulu
- 550 g d'eau
- 2 c. à soupe de ricotta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 125 kJ / 30 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 1 g
Alternatieve recepten
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3 Std. 35 Min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40 min
Velouté aux cosses de petits pois
35min
Velouté d'asperge
30 min
Pesto à l'ail des ours
10min
Asperges et pommes de terre sauce hollandaise
50min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30 min
Velouté d'endive
35min
Verrines de crème d'asperges
2 Std. 35 Min
Beurre d'escargot
10min
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40 min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 min