Apparaten en Accessoires
Confiture pêche et verveine
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 5min
3 bocaux
Ingrediënten
-
1500 g d'eau
-
1000 g de pêches
-
600 g de sucre en poudre
-
le jus d'un citron jaune
-
20 feuilles de verveine
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 bocal
Eiwitten
4 g
Calorieën
4113 kJ /
983 kcal
Vetten
1 g
Koolhydraten
230 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Confiture d'abricots
6 godz.
Confiture pomme et citron à la vanille
40 min
Confiture figue et vanille
40 min
Confiture de myrtilles
1 godz. 45 min
Confiture abricot-gingembre
1 godz. 55 min
Confiture de mirabelles
1 godz. 20 min
Confiture de pêches
1 godz. 5 min
Confiture de cerises
2 godz. 30 min
Confiture figue-romarin
50 min
Confiture de prunes à l'armagnac
6 godz.
Confiture de figues
1 godz. 30 min
Confiture de framboises
1 godz. 5 min