Compatibele versies
Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 - 500 g de foie gras de canard cru (1 lobe)
- 7 g de sel
- poivre moulu
- 80 g d'abricots secs, coupés en quatre
- 60 g de pruneaux dénoyautés, coupés en quatre
- 1 c. à café bombée de quatre-épices
- 800 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3330 kJ / 796 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 79 g
Alternatieve recepten
Paris-Brest
3 Std.
Poire pochée au vin rouge, glace au yaourt et caramel au sésame
5h
Merveilleux
3 Std.
Salade de gambas marinées aux agrumes, carpaccio de mangue
30 min
Avocat avec œuf et tartare de saumon
45min
Compote de rhubarbe sur sablé breton, glace au fromage blanc
4h
Tropézienne, fleur d'oranger et curd de clémentine
3 Std.
Cake glacé comme un vacherin aux bananes et framboises
2h 40 min
Coupe des îles
10h 30min
Carpaccio d’ananas, noix de saint-jacques poêlées, sauce curry-coco et tuile parmesan-curry
30 min
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1h 30min
Terrine de betteraves et de fromage de chèvre
1h 45min