Compatibele versies
Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 - 500 g de foie gras de canard cru (1 lobe)
- 7 g de sel
- poivre moulu
- 80 g d'abricots secs, coupés en quatre
- 60 g de pruneaux dénoyautés, coupés en quatre
- 1 c. à café bombée de quatre-épices
- 800 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3330 kJ / 796 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 79 g
Alternatieve recepten
Chocolat liégeois
12 godz. 15 min
Bouillon safrané aux pâtes, moules, petits pois et aneth
50min
Purée de pomme de terre et merguez
55min
Opérette de fruits de mer
1 Std. 40 Min
Filet de porc sauce au fenouil, haricots verts et purée de panais
1h
Gratin de poisson et fruits de mer, béchamel végétalienne
1h 30min
Ris de veau aux oignons nouveaux
3 Std.
Spaghetti maison aux moules, chorizo et safran
1h 20min
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1h 45min
Avocat avec œuf et tartare de saumon
45min
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Sauce piquante
35min