![Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3800334a3603f057053ef2614691e7ef/Derivates/64504f81f3a471854840a4a9bc998a1d57178ae2.jpg)
Compatibele versies
Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 - 500 g de foie gras de canard cru (1 lobe)
- 7 g de sel
- poivre moulu
- 80 g d'abricots secs, coupés en quatre
- 60 g de pruneaux dénoyautés, coupés en quatre
- 1 c. à café bombée de quatre-épices
- 800 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3330 kJ / 796 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 79 g
Alternatieve recepten
Calas de la Nouvelle-Orléans (beignets de riz)
1h
Poudre de champignon
5 min
Bouillon safrané aux pâtes, moules, petits pois et aneth
50 Min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1 Std. 10 Min
Nage iodée de sot-l'y-laisse aux huîtres
40p
Fiadone au citron
3h 50 min
Compote pomme-vanille et biscuits moelleux coco
1h
Poireaux vinaigrette au citron, crème de champignons-kasha
1 godz. 5 min
Spaghetti aux moules, chorizo et safran
1 Std. 20 Min
Matelote de roussette au vin rouge
1h 30min
Riz semi-complet de Camargue, anchois et artichaut
50 Min
Glace melon-pastis et gressins au sésame
2h