Compatibele versies
Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 - 500 g de foie gras de canard cru (1 lobe)
- 7 g de sel
- poivre moulu
- 80 g d'abricots secs, coupés en quatre
- 60 g de pruneaux dénoyautés, coupés en quatre
- 1 c. à café bombée de quatre-épices
- 800 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3330 kJ / 796 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 79 g
Alternatieve recepten
Fondue au Chocolat à la Wonka
20 min
Spaghetti maison aux moules, chorizo et safran
1 Std. 20 Min
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1 Std.
Ananas rôtis, glace à la vanille et chantilly
12 Std. 15 Min
Poireaux vinaigrette au citron, crème de champignons-kasha
1h 5 min
Soupe de légumes et tartines de maroilles
55h
Bar et fenouils caramélisés
1 Std. 15 Min
Sauce au poivre
25 min
Pissaladière aux oignons rouges
50min
Epigrammes d'agneau tandoori, polenta au cumin
4h 40 min
Beurre d'anchois
1 Std. 10 Min
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1 Std.