Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les asperges et les oranges
- 750 g d'eau
- 250 g d'asperges vertes
- 4 oranges
Les financiers
- 120 g de sucre en poudre
- 80 g de poudre d'amande
- 40 g de farine de blé
- 120 g de blancs d'œufs (4 œufs env.)
- 40 g de beurre, et un peu pour les moules
Le sabayon orange-Cointreau
- 90 g de sucre en poudre
- 6 jaunes d'œufs
- 30 g de liqueur à l'orange, type Cointreau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1820.7 kJ / 434.8 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 51.7 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 40.5 mg
Alternatieve recepten
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1j 30 menit
Asperges sauce à l'orange
55 Min
Asperges et sabayon à l'estragon
1j
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55 Min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1j
Œuf mollet aux asperges
1j 20 menit
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10 min
Truite sauce hollandaise et légumes vapeur
50 menit
Asperges sauce mousseline
1j
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1j
Asperge et saumon sauce hollandaise
35 Min
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55 Min