Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g d'huile d'olive
- 100 - 150 g de légumes variés à poêler (oignons, échalotes, poireaux par ex.), en morceaux (2 cm)
- 350 - 400 g de légumes variés (courgettes, carottes, citrouille, patates douces, céleri-rave, panais...), en morceaux (2 cm)
-
50
g de légumes variés surgelés
of 50 g de petits pois surgelés - 700 - 800 g d'eau
-
1
c. à café de fond de légumes
of 1 cube de bouillon de légumes -
½ - 1
c. à café de sel
of ½ - 1 c. à soupe de sauce de soja - 60 - 80 g de pâtes sèches courtes, type ditalini ou risoni
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Minestrone
45 min
Minestrone de légumes verts
1 Std.
Dinde farcie, sauce aux canneberges
Geen beoordelingen
Minestrone d'hiver
1h 10 min
Scotch broth (bouillon écossais)
1 Std.
Potée de légumes
50 Min
Soupe de lentilles vertes
35 Min
Minestrone de légumes aux petites pâtes
55 λεπτ.
Soupe rustique
12h
Soupe paysanne
55 λεπτ.
Soupe aux pois
2ωρ. 10 λεπτ.
Soupe danoise aux pois cassés
1 Std.