Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g d'huile d'olive
- 100 - 150 g de légumes variés à poêler (oignons, échalotes, poireaux par ex.), en morceaux (2 cm)
- 350 - 400 g de légumes variés (courgettes, carottes, citrouille, patates douces, céleri-rave, panais...), en morceaux (2 cm)
-
50
g de légumes variés surgelés
of 50 g de petits pois surgelés - 700 - 800 g d'eau
-
1
c. à café de fond de légumes
of 1 cube de bouillon de légumes -
½ - 1
c. à café de sel
of ½ - 1 c. à soupe de sauce de soja - 60 - 80 g de pâtes sèches courtes, type ditalini ou risoni
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Minestrone d'hiver
1h 10 min
Minestrone
45 min
Minestrone de légumes verts
1h
Soupe paysanne
55 min
Potée de légumes
40 min
Potage façon minestrone
50 min
Minestrone de légumes aux petites pâtes
55 min
Soupe de petit épeautre aux légumes et saucisse de morteau
1 Std. 50 Min
Potée de légumes
50 min
Potée de haricots fumés
30 min
Soupe rustique
12h
Soupe danoise aux pois cassés
1h