Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 1 oignon, coupé en huit
- 30 g de beurre, coupé en cubes
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc sec
- 720 g de bouillon fait avec 700 g d’eau et 1 cube et demi de bouillon de légumes bio
- 16 pointes d'asperge verte, et 3 cm de queues coupées en rondelles
- 100 g de mascarpone
- 6 feuilles d'ail des ours fraîches, ciselées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1841 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux asperges et petits pois
40min
Risotto printanier
1h
Salmorejo (crème espagnole à la tomate)
10 min
Risotto aux asperges et au safran
35 min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 min
Risotto aux asperges
35 min
Risotto aux asperges
45min
Risotto de céleri aux coquillages et haddock (Laurent Clément)
1h 15min
Risotto tout vert
40min
Focaccia au romarin
2 godz. 20 min
Risotto aux trompettes-de-la-mort
35 min