Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 1 oignon, coupé en huit
- 30 g de beurre, coupé en cubes
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc sec
- 720 g de bouillon fait avec 700 g d’eau et 1 cube et demi de bouillon de légumes bio
- 16 pointes d'asperge verte, et 3 cm de queues coupées en rondelles
- 100 g de mascarpone
- 6 feuilles d'ail des ours fraîches, ciselées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1841 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux asperges
45 Min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 min
Risotto aux cèpes
30 min
Risotto aux asperges
35 Min
Focaccia au romarin
2 godz. 20 min
Risotto printanier
1j
Risotto au safran à la milanaise
1j 30 menit
Carpaccio de veau vitello tonnato
1j
Pesto à l'ail des ours
10 min
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
2j
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40 min
Risotto aux asperges et au safran
35 Min