Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g d'huile d'olive
- 500 g d'oignons rouges, coupés en lamelles
- ½ - 1 piment rouge frais, coupé en lanières fines
- 200 g de sucre roux
- 1 c. à café de sel
- 200 g de vinaigre de vin rouge
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1271.5 kJ / 303.8 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 55.3 g
- Vetten
- 6.3 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Foie gras sous-vide
72 godz.
Rissoler 350 g d'échalotes
25 Min
Dorer 200 g d'oignons
25 Min
Rissoler 300 g d'oignons
20 Min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2 Std. 20 Min
Chutney d'oignon rouge
24h
Oignons rissolés (200 g)
20 Min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Confit d'oignons rouges
4h
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15 Min
Nougatine aux cacahuètes
1 Std. 30 Min
Rissoler des échalotes
20 Min