Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g d'huile d'olive
- 500 g d'oignons rouges, coupés en huit
-
100
g de sucre en poudre
of 100 g de sucre roux - 1 c. à café de sel
- 100 g de vinaigre de cidre
-
200
g de mûres
of 200 g de mûres surgelées, préalablement décongelées
- Voeding
- per 30 g
- Calorieën
- 285.6 kJ / 68.3 kcal
- Eiwitten
- 0.6 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 176.5 mg
Alternatieve recepten
Sauce madère
35min
Terrine de porc, poulet et foie gras avec chutney de figues au porto
10h 30min
Tartinable de pois chiches au mélange du trappeur
10 Min
Génoise au caramel, crème fouettée aux fruits et sauce caramel
3 godz. 50 min
Compote de rhubarbe sur sablé breton, glace au fromage blanc
4 Std.
Confiture de framboises
1 godz. 5 min
Confiture de fruits rouges
1h
Confiture de pêches
1 godz. 5 min
Confiture de fraises et de fleurs de sureau
35min
Confiture fraise et sureau
9h 15min
Compotée de rhubarbe et biscuits à l'amande
1h 25 min
Cheesecake à la betterave
3 godz. 15 min