Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 artichauts
- 1 citron
- 1 bouquet de persil frais, dont les feuilles sont lavées et séchées
- ½ - 1 gousse d'ail
- 1 pincée de sel
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de vin blanc sec
- 300 g d'eau
-
½
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
of 1 c. à café rase de bouillon de légumes en pâte, fait maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 519 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 10.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blancs en neige
5min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45 Min
Artichauts à la romaine
50 Min
Asperges et œufs pochés sous-vide
1小时 20 分钟
Poireaux vapeur (200-400 g)
25min
Asperges accompagnées de pommes de terre
50 Min
Gratin de chou-fleur
55min
Haricots verts au thym
1h 10min
Asperges sauce romesco
45 Min
Pommes de terre en robe des champs
30 Min
Choux de Bruxelles, lard et amandes
40 Min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min