Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de marsala liquoreux
- 60 g de vin blanc
- 6 jaunes d'œufs
- 120 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 31.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saumon sur asperges et vinaigrette aux herbes
45min
Terrine de poulet, porc et foie gras et son chutney de figues au porto
10 Std. 30 Min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1h 10 min
Sabayon classique
15min
Sauce béarnaise
20 min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Sabayon
15min
Sabayon
15min
Sauce hollandaise
25 min
Pesto au basilic
10 min
Sauce béarnaise
15min
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35 min