Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de marsala liquoreux
- 60 g de vin blanc
- 6 jaunes d'œufs
- 120 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 31.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sabayon
15 min
Sabayon classique
15 min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35 min
Sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
Geen beoordelingen
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55 min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 min
Sauce béarnaise
20 min
Soupe d'asperges au citron
55 min
Sabayon
15 min
Chutney d'oignon rouge
24h
Sauce béarnaise
15 min
Croquette de poisson vapeur à la Thai
45 min