Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 melanzane
- 1000 g di acqua
- 200 g di pasta secca tipo conchiglie
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 6 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 1 peperone giallo, pulito e a dadini (1 cm)
- 1 zucchina a dadini (1 cm)
- 30 g di olive verdi denocciolate a metà
- 30 g di olive nere denocciolate a metà
- 1 peperoncino rosso piccante (optioneel)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline lavate
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1443 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli ai carciofi e piselli
30 Min
Melanzane ripiene light
1 Std.
Sauté di champignon, zucchine e prosciutto
25 Min
Lasagne asparagi e funghi
2 Std.
Pappardelle spinaci e cipollotti
40 Min
Torta di paccheri in crosta di frutta secca
1 Std. 40 Min
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min
Penne melanzane e menta
50 Min
Cipolle ripiene di verdure
1 Std. 20 Min
Mezzelune di melanzane e quinoa (vegan)
55min
Fusilli e melanzane
25 Min
Fagottini di melanzane
1 Std. 45 Min