Compatibele versies
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 500 g di vongole, fresche e pulite
- 500 g di cozze fresche pulite
- 250 g di cous cous precotto a grana media
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante (optioneel)
- 300 g di passata di pomodoro
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1494.7 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 34.3 g
- Koolhydraten
- 26.4 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 579 mg
Alternatieve recepten
Ponte dei sospiri
1 Std.
Fettuccine integrali con macco di fave fresche e gamberi
50min
Linguine ai gamberoni
30 Min
Linguine al nero di seppia
45min
Tonno in agrodolce
1 Std.
Calamari con chorizo e fagioli a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Ravioli di pesce spada ai pistacchi
2h
Cous cous ai profumi di Sicilia (vegan)
1h 10 phút
Cous cous con calamaretti
40min
Cous cous di pesce alla trapanese
3 Std. 30 Min
Fusilli al pesce spada e mandorle
30 Min
Tabulè di pollo
30 Min