![Lonza, salsicce e cipolle Lonza, salsicce e cipolle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f4173185-530b-486c-9fcd-1df83e1f71e4/Derivates/10154847-1d41-4bd4-b3d9-c04a513b509a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di cipolle dorate in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di salsiccia di maiale fresca, a pezzetti (6-7 cm)
- 400 g di lonza di maiale a pezzetti (3-4 cm)
- 50 g di vino bianco
- 30 g di farina tipo 00
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 10 fette di pane casereccio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2104.3 kJ / 502.6 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 35.5 g
- Verzadigd vet
- 9.9 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 627 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1 Std.
Wurstel e patate speziate
1 Std. 5 Min
Costine di maiale alle verze
1h 20min
Medaglioni di maiale con salsa alla senape e patate (Bimby Friend)
1 Std. 5 Min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 min
Pasta integrale con toma Piemontese filante
30 Min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50 Min
Coppa di maiale in umido
1h 30min
Scaloppine alla pizzaiola
25 Min
Pollo con salsa ai peperoni
55 min
Costine in umido
1h 20min
Pollo alla cacciatora
50 Min