Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di cipolle dorate in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di salsiccia di maiale fresca, a pezzetti (6-7 cm)
- 400 g di lonza di maiale a pezzetti (3-4 cm)
- 50 g di vino bianco
- 30 g di farina tipo 00
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 10 fette di pane casereccio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2104.3 kJ / 502.6 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 35.5 g
- Verzadigd vet
- 9.9 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 627 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo alla birra bruna
3sa
Wurstel e patate speziate
1 godz. 5 min
Pollo, formaggio e prosciutto
30 min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50 min
Coppa di maiale in umido
1sa 30 dk
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 min
Spezzatino di manzo e fagioli
1sa 30 dk
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Spezzatino di tacchino e pancetta con porri
45 min
Polpette alla mortadella
40 min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1sa 30 dk
Spezzatino di maiale e salsiccia
1h