Compatibele versies
Lasagne con i broccoletti e salsa al pecorino romano DOP (di Francesca Romana Barberini)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema di ricotta e broccoli
- 500 g di acqua
- 350 g di cimette di broccoli
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 200 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
Besciamella
- 20 g di burro
- 20 g di farina tipo 00
- 250 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Assemblare le lasagne
- 250 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- 2 cucchiai di pecorino Romano grattugiato
Salsa al pecorino
- 75 g di pecorino Romano a pezzi (3 cm)
- 150 g di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2577 kJ / 616 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1h 10 min
Lasagne carciofi e crema di stracchino
1h
Lasagne del boscaiolo
2 godz. 15 min
Lasagne di zucca
1h
Lasagne agli spinaci, pomodori e formaggio
2h 45 min
Club Sandwich manzo e cipolle con jalapeno in agrodolce
6 godz. 30 min
Cappellacci al gorgonzola e verza
1sa 20 dk
Polpette di melanzane e noci
1h
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 godz. 5 min
Crocchette di cavolfiore in umido
1sa 30 dk
Timballo di riso alla siciliana
1sa 30 dk
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1h 35min