![Cestini di patate e uova tartufati Cestini di patate e uova tartufati](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/08E07AF4-C223-465F-A8EF-165797394107/Derivates/D9C29AE9-2F84-449B-AB6B-1D7D3FDBEEB8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 patate grosse, pelate e tagliate a metà nel senso della lunghezza
- 2 patate medie, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 100 g di carote, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 800 g di acqua
- 1 pizzico di sale grosso
- 8 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 30 g di tartufo nero fresco + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di scamorza a tocchetti (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2286.8 kJ / 546.6 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 21.9 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 13.2 g
- Natrium
- 428.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli e salsiccia
30min
Patate novelle ripiene
1 Std. 5 Min
Involtini di manzo con patate
1 godz. 40 min
Terrina di verdure e uova
3h 20min
Tortino di melanzane con uvetta e pinoli
1j
Lasagne di melanzane e tacchino
1 Std. 30 Min
Pasticcio di Biltong, funghi e feta
1 Std. 10 Min
Involtini di verza capunet agrodolci
35min
Eggah con caponata
50min
Patate ripiene su cipolle caramellate
1 Std. 15 Min
Bicchierino di latte e caffè
1 Std. 30 Min
Melanzane alla pizzaiola
1 Std. 10 Min