![Sgombri all'agro Sgombri all'agro](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6870A15C-3765-4090-91F4-8DEF100C2B05/Derivates/7133C796-063C-42B7-A1D1-17E512A039CB.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filetti di sgombro (1000 g circa), puliti, deliscati e aperti a libro
- 300 g di acqua
- 300 g di aceto di vino bianco
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2046 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 42.6 g
- Koolhydraten
- 0.2 g
- Vetten
- 35.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min
Polpo in rosso
35 min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Calamari in umido
55 min
Triglie in salsa piccante
30 min
Insalata di totano e piselli al lime
1 godz.
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 min
Turbanti di spigola e arancio
1 godz.
Alici alla Reggina
45 min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 min
Dentice agli agrumi
45 min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 godz.