![Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5AD10FEF-DA24-4108-B403-A4ED81CED044/Derivates/B60CC3B9-9ABD-4B01-9FCA-47506F93ACB1.jpg)
Compatibele versies
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g di acqua
- 8 foglie di verza
- 200 g di riso
- 100 g di cipolle, a pezzi
- 500 g di funghi champignon, a metà
- 30 g di burro
- 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 1 pizzico di pepe, a piacere
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 100 g di formaggio fuso
- 20 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di funghi porcini secchi, precedentemente ammollati per 1 ora
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1364 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzane ripiene
1h 30min
Tortini di cavolfiore e formaggio
35 min
Pancotto fave e zucca
6h 30min
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1h 30min
Fagottini verdi al vapore
45 Min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 Std. 5 Min
Lampascioni e patate
1h 15 min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1h 40min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40 min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 Min
Zuppa di bietole
35 min
Zuppa di cavolo cappuccio
50 Min