Compatibele versies
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g di acqua
- 8 foglie di verza
- 200 g di riso
- 100 g di cipolle, a pezzi
- 500 g di funghi champignon, a metà
- 30 g di burro
- 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 1 pizzico di pepe, a piacere
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 100 g di formaggio fuso
- 20 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di funghi porcini secchi, precedentemente ammollati per 1 ora
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1364 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cavolo rosso stufato
45 Min
Zuppa di cavolo cappuccio
50 min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 Min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40 Min
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50 min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1h 40min
Cous cous di cavolfiore e verdure raw
20 Min
Involtini di verza capunet agrodolci
35 Min
Fagottini verdi al vapore
45 Min
Broccoli e salsiccia
30 min.
Zuppa di patate e carciofi
1 Std.
Sandwich alle cime di rapa
50 min