![Lattughe ripiene Lattughe ripiene](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/543460bf-ddb6-429b-90fd-021bf680d0c1/Derivates/b933aa2e-398f-4684-9fce-43a5520b8bb5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 28 foglie di lattuga verde
- 350 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio a metà
- 40 g di cipolla in quarti
- 20 g di burro
- 10 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida e strizzati
- 300 g di carne di vitello tritata grossolanamente
- 100 g di vino bianco secco
- 1 uovo
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 550 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 933 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 25.8 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 10.9 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata capricciosa di carne
15 min
Polpette con le sarde
25 Min
Carciofi romani gratinati
45min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50 Min
Gamberi alla guineana
25 Min
Stoccafisso con i porri
50 Min
Cozze ripiene
1h 30min
Frittelle di zucca
1 Std. 25 Min
Calamari ripieni su crema di pane
1 Std. 10 Min
Cipolle ripiene di magro
1 Std. 40 Min
Frittata di riciclo (senza uova)
1h
Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
40p