Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 28 foglie di lattuga verde
- 350 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio a metà
- 40 g di cipolla in quarti
- 20 g di burro
- 10 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida e strizzati
- 300 g di carne di vitello tritata grossolanamente
- 100 g di vino bianco secco
- 1 uovo
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 550 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 933 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 25.8 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 10.9 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzane e zucchine marinate
1h 35 min
Ragù di funghi
1h 10min
Malloreddus alla campidanese
3h
Fritto misto di verdure e baccalà
45min
Baccalà alla cappuccina
55min
Marinatura al vino bianco ed erbe aromatiche
15min
Zuppa di funghi e pescatrice
45min
Spiedini di salsiccia e uva
50min
Zuccottini di melanzane
45min
Favata sarda
1h
Buridda alla ligure
55min
Pasticcio di agnello e purea di patate
1h 40min