Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di stoccafisso ammollato (vedere consigli)
- farina q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- 270 g di cipolle bianche a fette
- 20 g di burro
- 2 foglie di alloro fresco
- 8 filetti di acciuga
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 30 g di uvetta ammollata e strizzata
- 20 g di pinoli
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 cucchiaino di zucchero
- sale q.b.
- pepe q.b.
- 200 g di brodo vegetale
- 30 g di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1391.2 kJ / 332.5 kcal
- Eiwitten
- 43.8 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasticcio di baccalà
1 godz. 30 min
Anatra all'arancia
1h 35min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Brandada di baccalà alla portoghese
1 godz. 30 min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 min
Baccalà alla Veracruz
1 godz.
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Baccalà alla ligure
1 godz.
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Baccalà alla Soutelo
30 min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10min