Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicche di pane
-
120
g di pecorino stagionato, a pezzi (2-3 cm)
of 120 g di Parmigiano reggiano stagionato almeno 36 mesi, a pezzi (2-3 cm) - 1 di spicchio di aglio
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 150 g di pane raffermo a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 4 uova
- 50 g di acqua
Salsa di pomodoro e piselli
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro
- 100 g di piselli freschi o congelati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1678.8 kJ / 401.3 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 29.4 g
- Vetten
- 21.6 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 962 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35 Min
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30 min
Gnocchi con pesto di sedano e erbe aromatiche
1 godz. 40 min
Pasta gratinata
50 min
Crostini di pane con tapenade
25 min
Gnocchi allo yogurt e prosciutto crudo
1h 10min
Ciambella di farro con halloumi, mirtilli e rosmarino
1 godz. 50 min
Pasta brisée
10 Min
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40 min
Ciambelline ai formaggi
30 min
Acuka (Patè di noci e spezie)
10 Min
Medaglioni alla pizzaiola
40 min