Tegamini fave e funghi
TM5 TM6

Tegamini fave e funghi

2.8 (6 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di fave secche, precedentemente ammollate per 2 ore e scolate
  • 900 g di acqua
  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 250 g di funghi cardoncello freschi
  • 4 cucchiai di pangrattato + q.b.
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere (optioneel)
  • 200 g di mozzarella, scolata e a dadini

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1146 kJ / 274 kcal
Eiwitten
16 g
Koolhydraten
23.8 g
Vetten
12.7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten