Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di cipolle dorate a pezzi
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere
- 150 g di peperone rosso a pezzi
- 50 g di olio di oliva
- 15 g di coriandolo fresco le foglioline e i gambi + q.b.
- 100 g di passata di pomodoro
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (vedere consigli)
- 250 g di gamberi crudi sgusciati
- 20 g di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 200 g di panna (35% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1332.5 kJ / 318.8 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 21.4 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Baccalà alla Veracruz
1h
Baccalà alla cappuccina
55min
Baccalà alla ligure
1h
Calamari in umido
55min
Zuppa del pescatore
50min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Baccalà alla portoghese
1h 10 min
Stufato delle stelle (alla maniera de Star Wars, L'Impero colpisce ancora)
1 Std. 40 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Tagine di rana pescatrice
1 Std. 5 Min
Baccalá alle olive
25min