Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di cipolle dorate a pezzi
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere
- 150 g di peperone rosso a pezzi
- 50 g di olio di oliva
- 15 g di coriandolo fresco le foglioline e i gambi + q.b.
- 100 g di passata di pomodoro
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (vedere consigli)
- 250 g di gamberi crudi sgusciati
- 20 g di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 200 g di panna (35% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1332.5 kJ / 318.8 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 21.4 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo al vino rosso
1 Std.
Zuppa di baccalà
1 Std.
Polpetti all'inferno
40 Min
Polpo in rosso
35 Min
Tiella barese
1 Std.
Zuppa vietnamita (Pho)
2 godz. 30 min
Trippa alla trasteverina
45 Min
Vellutata di verdura e frutti di mare
45 Min
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min