Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di sarde fresche, pulite ed eviscerate
- 2 uova
- 50 g di pangrattato
- 30 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata in acqua tiepida e strizzata
- 30 g di pinoli sgusciati
- 150 g di patate cotte
- ½ - 1 cucchiaino sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco, a piacere
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2305 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Sgombri all'agro
1h 45min
Zuppa di piselli secchi
1 Std. 25 Min
Sarde a beccafico
35min
Stufato di agnello
2h
Macco di fave messinesi con calamari
50min
Fumetto di gamberi speziato
35min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50min
Vastedda cu sammucu di Troina
2h 30min
Polpettone di coniglio e olive taggiasche
40min
Panelle
1 Std. 25 Min
Ricotta di macadamia raw
24sa 15 dk