Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 fettine di lonza di maiale (60 g cadauna circa)
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 8 fette di pancetta (80 g circa)
- 50 g di formaggio tipo Fontina, a bastoncini (1 cm circa)
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino rosso passito
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1423.5 kJ / 340.2 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 24.2 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1hod. 15min
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40 Min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 Std. 30 Min
Costine in umido
1 Std. 20 Min
Pasticcio di carne e mele in crosta
2h 40 min
Involtini di pollo al Varoma con pesto freddo di zucchine
50 Min
Tasche di maiale alla frutta secca e ginepro
50 Min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30 min
Trota mimosa
35 Min
Frittata allo speck
35 Min
Frittata autunnale
1hod. 15min
Frittata gusto pizza
50 Min