Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 fettine di lonza di maiale (60 g cadauna circa)
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 8 fette di pancetta (80 g circa)
- 50 g di formaggio tipo Fontina, a bastoncini (1 cm circa)
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino rosso passito
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1423.5 kJ / 340.2 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 24.2 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana con sugo di salsiccia
2h 45 min
Lonza, salsicce e cipolle
50min
Involtini di manzo con patate
1hod. 40min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Involtini di vitello
35min
Involtini di pollo in salsa di birra
45min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50min
Arrosto di tacchino ripieno
1h 30min
Involtini lucani
50min
Manzo all'olio con polentina bianca
3h
Polpettone allo speck con pere
1h
Lonza alla senape
1h 5min