Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di baccalà ammollato e dissalato, in filetti
- 100 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 1 cucchiaio di origano secco
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco tritato
- 2 spicchi di aglio
- 2 pomodori maturi a pezzi
- 4 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- 700 g di acqua
- 1 fetta di limone
- 1 pizzico di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1962 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 57.7 g
- Koolhydraten
- 18.7 g
- Vetten
- 18.2 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Baccalà alla ligure
1hod.
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50 Min
Baccalà al forno con broccoli
1 Std. 30 Min
Alici ripiene
50 Min
Baccalà gratinato con spinaci e carote
50 Min
Baccalà alla livornese
35 Min
Panzanella di pescatrice e peperoni
3 Std.
Baccalà della Vigilia (TM5)
1hod.
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10min
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Baccalá alle olive
25 min