Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 40 g di mandorle pelate
- 500 g di acqua
- 700 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 220 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
Salsa alle mandorle
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di mandorle pelate
- 6 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 2 foglie di menta, lavate e asciugate
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 120 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3770 kJ / 901 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 79.3 g
- Vetten
- 55 g
- Vezels
- 8.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle al pesto di pistacchio e limone
30 min
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30 min
Gnocchi allo yogurt e prosciutto crudo
1h 10 min
Bocconcini di pollo fritto ai pistacchi e semi di chia
25 min
Orecchiette con pomodorini, rucola e patate
4h
Nidi di tagliolini al pestato di pistacchio
20 min
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35 min
Tagliatelle Sol di Sicilia
1sa 30 dk
Tagliolini stracciatella e speck
1 godz. 5 min
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35 min
Mezze maniche con noci, gorgonzola e fichi secchi
30 min
Gnocchi di mozzarella al prezzemolo con ragù di funghi
1sa 30 dk