![Carpaccio di pesce spada su pane carasau Carpaccio di pesce spada su pane carasau](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/379F7D22-8CE4-47FB-881A-212C1284C66D/Derivates/54B982C4-A789-4741-94D6-0E7D612F0B30.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 160 g di pesce spada per carpaccio (circa 12 fette sottili)
- 500 g di acqua
- 100 g di pane carasau
- 20 g di succo di limone
- 30 g di succo di arancia
- 1 pizzico di origano secco
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 3184 kJ / 761 kcal
- Eiwitten
- 44.6 g
- Koolhydraten
- 76.8 g
- Vetten
- 32.7 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpetti all'inferno
40min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min
Vongole e cozze alla marinara
3h
Tagliolini al sugo di spada
30min
Orata al sale
40min
Filetti di rombo in salsa di noci
2h 30min
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30min
Cernia con salsa mediterranea
40min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30min
Filetti di orata con crema di peperoni
1 Std. 40 Min
Filetto di orata con peperoni
25min
Pesce spada al salmoriglio
5 Min