Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 160 g di pesce spada per carpaccio (circa 12 fette sottili)
- 500 g di acqua
- 100 g di pane carasau
- 20 g di succo di limone
- 30 g di succo di arancia
- 1 pizzico di origano secco
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 3184 kJ / 761 kcal
- Eiwitten
- 44.6 g
- Koolhydraten
- 76.8 g
- Vetten
- 32.7 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1h
Pesce spada all'arancia
40 min
Carpaccio di branzino con involtini di pesce spada
30 min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 min
Carpaccio di manzo marinato alle erbe
2 godz. 15 min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 min
Insalata di gamberi e fagioli cannellini
40 min
Pesce spada agrumato
35 min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Pesce spada al salmoriglio
5 min