Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 160 g di pesce spada per carpaccio (circa 12 fette sottili)
- 500 g di acqua
- 100 g di pane carasau
- 20 g di succo di limone
- 30 g di succo di arancia
- 1 pizzico di origano secco
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 3184 kJ / 761 kcal
- Eiwitten
- 44.6 g
- Koolhydraten
- 76.8 g
- Vetten
- 32.7 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Zuppetta di crostacei
40 Min
Linguine con scampi al limone
20 Min
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15 Min
Antipasto di alici agli agrumi
2 Std. 10 Min
Bavette con scampi all'arancia
15 Min
Tagliolini con gamberi e carciofi
40 Min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 Min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3 Std.
Gamberi in insalata esotica
30 Min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 Min
Scaloppine alla perugina
30 Min
Baccalá alle olive
25 Min