Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
- 200 g di spinaci freschi, lavati e asciugati
- 8 fettine di lonza di maiale (da 60 g circa ciascuna)
- 300 g di salsiccia di maiale spellata
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 60 g di scalogno in quarti
- 60 g di burro a pezzi
- 100 g di funghi champignon a fette
- 50 g di mirtilli rossi
- 250 g di vino rosso, tipo Porto Ruby
- 1 pezzo di scorza di arancia, preferibilmente biologica (senza la parte bianca)
- ½ dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2323.4 kJ / 555.3 kcal
- Eiwitten
- 25.8 g
- Koolhydraten
- 9.6 g
- Vetten
- 41.6 g
- Verzadigd vet
- 16.5 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 1011.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchine ripiene
1h 10min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45min
Peperoni ripieni di carne
1h 20min
Scaloppine ai funghi
40 min
Straccetti di vitello al Marsala
30 min
Torrette d'anatra e gambero
40 min
Involtini di vitello
35 min
Involtini di scottona
1h 10min
Saltimbocca alla romana
25 Min
Filetto ai funghi
1h
Tacchino in agrodolce
1h 10min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30 min