Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 2 rametti di rosmarino fresco, lavati e asciugati
- 12 patate novelle piccole, lavate, con la buccia
- 20 g di scalogno
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di carne trita mista
- 20 g di vino bianco
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1476.9 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 46.1 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 242.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50min
Involtini di verza capunet agrodolci
35min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35min
Satay di pollo con verdure
Geen beoordelingen
Scaloppine di vitello al limone
25min
Crocchette con Gorgonzola e salsa alle mele cotogne
10h
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4h 40min
Polpette di mortadella
20min
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3 Std. 55 Min
Frittata con cimette di cavolfiore e cozze
45min
Frittata autunnale
1h 15min
Frittata con patate e cipollotti di Tropea
1h