Stufato di vitello
TM31 TM5 TM6

Stufato di vitello

3.8 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 g di cipolla in quarti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 3 foglioline di salvia fresca, lavate ed asciugate
  • 500 g di spalla di vitello
  • 300 g di funghi freschi tipo cardoncelli, puliti e a fette
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 200 g di Marsala secco
  • 200 g di brodo vegetale (optioneel)
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)

Voeding
per 100 g
Calorieën
594 kJ / 142 kcal
Eiwitten
10.7 g
Koolhydraten
6.1 g
Vetten
6.4 g
Vezels
0.7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten