Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 foglioline di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 500 g di spalla di vitello
- 300 g di funghi freschi tipo cardoncelli, puliti e a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 200 g di Marsala secco
- 200 g di brodo vegetale (optioneel)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 594 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 6.4 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rollè di maiale farcito con salsa alle mele
1h 50 min
Spezzatino alla birra scura
13h 30min
Polpettine danesi
45 min
Stufato di manzo con purè di patate e carote
1sa 30 dk
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 min
Piatto misto di carni e verdure
1h 15 min
Arrosto di lonza con purè di patate
1sa 30 dk
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1h 10 min
Coscia di tacchino avvolta nella pancetta con patate
1hod. 40min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3 godz. 10 min
Capriolo alla valdostana
1h 45 min
Spezzatino di manzo alla catalana
2sa