![Paccheri filanti al gratin Paccheri filanti al gratin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/09D9452B-B855-422F-963B-FFFDE37F783C/Derivates/0061197B-B643-441A-8596-7C7B956D8FB7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di pasta secca, tipo paccheri (utilizzarne 48)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g porro a fette (vedere consiglio)
- 1 carota a pezzi (2 cm)
- 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati (optioneel)
- 300 g di funghi cardoncello freschi, lavati e a pezzi grossi
- 400 g di carne trita di manzo
- 30 g di vino bianco
- 2 pizzichi di sale
- 3 pizzico di pepe nero in polvere
- 80 g di burro a pezzi
- 100 g di farina
- 1000 g di latte
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 2 uova
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato (stagionatura 24 mesi)
- 250 g di scamorza affumicata a cubetti (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1786 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 41.9 g
- Vetten
- 18.4 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Conchiglioni agli spinaci
1h 15min
Cavatelli pomodori e caciocavallo
1 Std. 30 Min
Lasagne del boscaiolo
2h 15min
Spaghettini ai peperoni
50 Min
Linguine al salmone e vodka
20 分钟
Bucatini all'amatriciana
45 分钟
Pasticcio di carne e mele in crosta
2hod. 40min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 分钟
Tagliolini alla zucca
1小时 20 分钟
Involtini di melanzane con risotto alla burrata
1hod. 10min
Lagane e ceci
1 Std.
Cavatelli di rucola con crema di ceci e cozze
1 Std. 5 Min