Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di funghi porcini freschi
- 600 g di fesa di tacchino a tocchetti (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 fette di speck (circa 150 g)
- 6 fette di provola piccante (circa 150 g)
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 4 patate a pasta gialla medie, pelate e a fette (alte 1 cm)
- 40 g di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1686 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 41.5 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vetten
- 17.1 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25min
Bicchierini di zucchine con formaggio
45min
Filetti di sogliola e gamberi
50min
Frittelle di gamberi
1j
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30 min
Polpette di salmone e Gruviera con insalata
1h 20min
Bocconcini di hamburger
2h 35min
Rotolo di pollo e pancetta alla fontina
1h 35 min
Insalata di cozze e salsa al lime
40min
Tortino di patate dal cuore morbido
1h 20min
Bignè al ripieno di gamberetti
1h 20min
Rollè di tacchino con trittico di salumi e salsa ai funghi
50min