Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di funghi porcini freschi
- 600 g di fesa di tacchino a tocchetti (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 fette di speck (circa 150 g)
- 6 fette di provola piccante (circa 150 g)
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 4 patate a pasta gialla medie, pelate e a fette (alte 1 cm)
- 40 g di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1686 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 41.5 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vetten
- 17.1 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Straccetti di vitello al vino bianco
30 min
Involtini di vitello
35min
Saltimbocca alla romana
25min
Ravioli di patate e gamberi
1h 20 phút
Agnello cacio e uova
1h
Flan di funghi porcini
1h
Girelle allo zafferano con pesce spada
8 godz.
Ravioloni neri ripieni di branzino
1h 45min
Rollè di tacchino con trittico di salumi e salsa ai funghi
50min
Filetti di merluzzo in salsa al caramello
1h 10 phút
Frittelle di gamberi
1h
Ravioli con ripieno di pesce
1 Std. 30 Min