Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di funghi porcini freschi
- 600 g di fesa di tacchino a tocchetti (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 fette di speck (circa 150 g)
- 6 fette di provola piccante (circa 150 g)
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 4 patate a pasta gialla medie, pelate e a fette (alte 1 cm)
- 40 g di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1686 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 41.5 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vetten
- 17.1 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Profiteroles
2h
Medaglioni di vitello ai funghi
45min
Rotoli di tacchino al Gorgonzola
1h 5min
Rollè di tacchino con trittico di salumi e salsa ai funghi
50min
Coppette ai 2 cioccolati (per 2 persone)
2u. 20min
Spiedini di tacchino piccanti
1h
Scaloppine ai funghi
40min
Bignè alla crema di funghi e speck
1h 35min
Stelle di mare
30min
Fettine di pollo con olive e pistacchi
45min
Tacchino porchettato con contorno di patate
1h 45min