Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di funghi porcini freschi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di burro
- 30 g di cipolla
- 170 g di farina
- 800 g di latte intero, a temperatura ambiente
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 2 pizzichi di sale (optioneel)
- 400 - 500 g di pangrattato
- 2 - 3 uova sbattute
- 300 g di olio per frittura
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1446 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 24.3 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peperoni ripieni
1h 5min
Sfogliata ai funghi
1 Std. 40 Min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2 Std.
Crocchette filanti con verdure e formaggi
35 Min
Fagottini di melanzane
1 Std. 45 Min
Rotolo funghi e peperoni
2 Std. 15 Min
Mini burger di melanzane, manzo e formaggio filante
1h 30min
Crocchette di patate e speck
3h 20min
Crema di funghi e noci
15min
Quiche ai funghi e salsiccia aromatizzata all'olio tartufato
1h 30min
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1 Std.
Crêpes ai funghi
1 Std. 50 Min