Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 250 g di farina tipo 00
- 2 uova
Ripieno
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di patate a tocchetti
- 600 g di code di gambero fresche sgusciate e private delle interiora
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- 10 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate, a striscioline
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pomodori freschi a cubetti
- ½ cucchiaino di sale
- farina q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2439 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 72.6 g
- Vetten
- 17.4 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli al cacao con ripieno di ricotta e noci
1 Std. 30 Min
Stelle di mare
30 Min
Bignè lumachine
Geen beoordelingen
Fagottini di polpo
1h 40min
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3 Std. 30 Min
Mini hamburger di tonno
3hod. 40min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1 Std. 45 Min
Ravioli di pesce spada ai pistacchi
2 Std.
Cuori di arancia ripieni di gamberoni
2 Std. 30 Min
Ravioli all'astice con sautè di vongole
4 Std.
Bignè al ripieno di gamberetti
1sa 20 dk
Ravioli con ripieno di pesce
1 Std. 30 Min