Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bignè
- 150 g di acqua
- 100 g di latte
- 80 g di burro a pezzi
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova
- pistacchi al naturale, sgusciati e spellati q.b.
Ripieno
- 30 g di scalogno a pezzi
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di gamberetti freschi, puliti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 50 g di insalata songino
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 414 kJ / 99 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 5.9 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè alla crema di funghi e speck
1h 35min
Crêpes ai funghi
1óra 50p
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Tartufi al cioccolato
2h 45min
Trittico d'autore
2h
Gamberi in salsa cocktail
10min
Bignè al salmone
1óra 50p
Bignè con tre mousse
2h
Tartellette al pistacchio, ricotta e mirtilli
2h 30min
Stelline alle erbe di campo
1 godz. 40 min
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5 Std. 30 Min
Bignè a sorpresa
2h