Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Torta
- 200 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di zucchero
- 4 uova
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 500 g di uva nera, sbucciata e privata dei semini
Uva brinata
- zucchero q.b.
- uva nera, a piacere
- 1 albume, leggermente sbattuto
Sciroppo di uva
- 400 g di uva nera, gli acini senza semi
- 400 g di zucchero
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2063 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 80.7 g
- Vetten
- 16.5 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di mele e nocciole
1h
Biscotti morbidi alle pere e frutta secca
45 min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2 Std. 30 Min
Nuvola all'arancia
1 Std. 5 Min
Biscotti di Basilea
1h 50 min
Biscotti al profumo di arancio
2h
Panna cotta al grano saraceno
2h 35 min
Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino
1h 30 min
Tartufo al cioccolato
11h 20min
Crema alle fragole
15 min
Budino agli agrumi
3h 15min
Ciambella di zucca
1h 20 min