Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 120 g di burro morbido + q.b.
- 220 g di farina tipo 00
- 50 g di acqua
- 70 g di zucchero grezzo di canna
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 120 g di zucchero
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaino di zenzero in polvere
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
- 500 g di acqua
- 600 g di polpa di zucca trombetta a pezzi
- 150 g di panna acida
- 4 uova
Terminare la preparazione
- 50 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 1308 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Torta tripla al cioccolato
3 godz. 55 min
Dolce al semolino con albicocche e crema inglese
50 min
Torta degli auguri
1 godz. 35 min
Torta multistrato al limone e fiori di sambuco
5h 30min
Torta di carote
1h 10min
Dita mostruose
4h
Punch terrificante
20 Min
Quadrotti al pistacchio e ai mirtilli rossi
2h 10 min
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4 Std. 30 Min
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2hod. 35min
Torta carote e mele
1h 30min
Torta cacao e barbabietola
1h 30min