Compatibele versies
Muffin con pancetta affumicata, Parmigiano reggiano e crema al Gorgonzola
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Muffin
- 125 g di latte
- ½ cubetto di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 125 g di yogurt bianco non dolcificato
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 4 tuorli
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 150 g di pancetta affumicata a cubetti
- semi di sesamo q.b.
Crema al Gorgonzola
- 100 g di Gorgonzola a pezzi
- 45 g di latte
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 878 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffin al Parmigiano Reggiano
35 min
Plumcake salato con Emmental e spinaci
50min
Muffin salati
1h
Torta tipo bocconotto al cioccolato
2 Std.
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1h
Girelle integrali al tonno e ceci
8sa
Girelle ai cereali con radicchio rosso
8sa
Cestini di frolla salata e verdure filanti
1h 25min
Muffin dell'Alto Adige
40 min
Muffin al Parmigiano Reggiano e noci
45min
Plumcake salato al tonno
55min
Plumcake salato di primavera
1h