Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
50
g di lardo a cubetti
of 50 g di pancetta a cubetti, consentita da prontuario - 400 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
25
g di lievito di birra fresco
of 1 bustina di lievito di birra disidratato, consentito da prontuario - 200 g di farina di riso, consentita da prontuario
- 300 g di farina senza glutine per pizza o pasta
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1732 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 68.3 g
- Vetten
- 14.9 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Crêpes (senza glutine)
50 min
Torta margherita (senza glutine)
50 min
Piadina (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Pane arabo (senza glutine)
1h 35min
Pane veloce (senza glutine)
1 Std.
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2 godz. 55 min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2h 50min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 godz. 55 min
Besciamella (senza glutine)
15min
Crema pasticcera (senza glutine)
15min