Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta Frolla
- 70 g di zucchero
- 200 g di burro morbido, a pezzi
- 40 g di miele di acacia
- 1 tuorlo
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza
- 1 pizzico di sale
- 300 g di farina tipo 00 setacciata
Crema ai frutti di bosco
- 50 g di more
- 100 g di mirtilli
- 30 g di zucchero
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di latte condensato
- 5 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda e strizzata
- 150 g di yogurt
Terminare la preparazione
- more q.b. per decorare
- mirtilli q.b. per decorare
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1777.8 kJ / 424.9 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 43.2 g
- Vetten
- 25.5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata ricotta, cioccolato bianco e lamponi
3 godz. 45 min
Cheesecake ai lamponi
3 godz. 20 min
Torta Bimby® al caffè e nocciole
1h
Crostata al tiramisù
3sa 15 dk
Gelato al torrone
10 Std. 20 Min
Cheesecake mirtilli, fragole e vaniglia
5h 20min
Terrina ai due colori
1h 20min
Tiramisù yogurt greco e frutti di bosco
2 godz.
Vol-au-vent leggeri
2sa 30 dk
Semifreddo alle amarene sciroppate (per 2 persone)
1h 15 min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30 min
Crostata meringata all'arancia
30 dk