Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 4 uova
- 10 g di olio di oliva
Ripieno
- 70 g di cipolla a pezzi
- ½ spicchio di aglio
- 80 g di burro morbido a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 350 g di carne di manzo, tipo noce o primo taglio
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 700 g di brodo di carne
- 100 g di prosciutto cotto a listarelle
- 200 g di verza a listarelle
- 1 uovo
- 100 g di Parmigiano reggiano grattugiato
Terminare la preparazione
- brodo di carne q.b. per raggiungere 300 g di sugo di cottura (optioneel)
- 20 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida e strizzati
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2606 kJ / 623 kcal
- Eiwitten
- 39.2 g
- Koolhydraten
- 55.5 g
- Vetten
- 27.1 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Antipasto piemontese
25 min
Bagna cauda
35 Min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 Min
Fonduta
8h 20 min.
Salsa tonnata
20 Min
Bonèt
2 Std.
Gnocchi di patate ripieni di zucchine
1h 10min
Ravioli con ripieno di carne
1 Std. 40 Min
Baci di dama
1 Std. 30 Min
Martin sec al Barolo
4h 30 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1hod. 15min
Agnolotti del plin
10h 30min